SKOPLEJE

Har du fået skrabet dine høje hæle? Glider du, når det er glat, eller har du brug for at pudse sko på farten, så kig her.

Skopleje - uden sure miner

Hvis du har brug for at friske dine sko op, så er du landet på den rigtige side. Skopleje af både herresko og damesko er nogle gange nødvendigt, for vi slider alle på skoene, når vi har dem på ude i verden, og vi producerer alle sved, som slider på dem indefra. Du finder her et udvalg af gode, praktiske produkter, der kan gøre dine sko som nye, nærmest uanset hvor slemt det står til.

Plej dine fødder og dine høje hæle

Hvis du har en del høje hæle, der efterhånden er godt brugte, så fortvivl ikke. Der findes hjælpemidler, der kan gøre dine høje hæle som nye igen. Ofte når man går i høje hæle, vil man opleve, at man måske skraber hælene mod hinanden. Eller de sidder fast i en rist eller bliver skrabet mellem brosten eller fliser. Når man tager skolene af, vil man måske lægge skoene uhensigtsmæssigt på gulvet, sådan at de får en ridse eller to.

Hvis du har fået synlige ridser i dine høje, sorte sko, så kan du for eksempel anskaffe dig en reparationspen, som du simpelthen bruger til at ”tegne” på skoene. Pennen kan du bruge til at fjerne den underliggende farve og dermed trække selve skoens farve op igen.

Skridsikker i al slags vejr

Nægter du at give slip på dine høje hæle i vinterhalvåret, så forstår vi dig skam godt! Jeg forhandler nogle skridsikre undersåler, der kan lette det at gå i høje hæle, når underlaget bliver mere frossent. Sålerne fæstes under de høje hæle og sikrer dig på bedre vis mod at glide på isen eller på våde blade.

Skopleje virker

Hvis du har et par dyre sko, som du er særligt øm over, hvorfor så ikke holde dine sko rene og fine uden at du ærgrer dig over, at de dyre sko ikke ligner det, de har gjort? Med en enkel skopudsningsserviet kan du forvandle en gammel, grå lædersko til en ny. Skopleje kræver knofedt, men de fleste kan gøre det og ende ud med et fantastisk resultat. De mudderstænk, der har fundet vej til dine lædersko, kan du også hurtigt fjerne med en lunken klud og har du brug for at gøre det på farten, kan du bruge vores praktiske skopudseservietter, der er lige til at have med i tasken eller lommen.