Skoindlæg til hælen

Varenr. 647125
Skoindlæg til hælen
DKK 67,00
På lager

Slut med gnavesår og friktionsvabler og med at gå dårligt i dine sko. Denne tynde skumpude letter friktionen og sørger for, at det er behageligt, at være i dine sko.

Kan bruges i alle typer sko.

Denne type placeres ved akillessenen bagerst på foden og klæbes fast i skoen. Samtidig med, at den gør det behageligt at have skoen på, holder en også din sko godt fast på foden.

Se en produktanmeldelse her fra bloggen Life, Love and Looks.

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.