Silke pudebetræk - i farven blå

Varenr. 1743500
Silke pudebetræk - i farven blå
DKK 387,00
På lager

Et hovedpudebetræk i silke er meget behageligt at sove med, og så  er det en naturlig hjælp mod både rynker og tørt hår.

Tørt hår og hvad du kan gøre ved det

Hvis du har probelmer med tørt hår, så skyldes det til dels dine gener og til dels, hvad du udsætter dit hår for. Hvis du vasker det for meget, eller tit farver dit hår, kan det være med til at udtørre det. Det kan det også, hvis du er meget i solen, og bruger fx fladjern og føntørrer hver dag. Saltvand og klorvand er også med til at udtrørre håret, så derfor kan det være en idé at bruge badehætte, når du svømmer.

Du kan hjælpe dit hår til at få det bedre ved at bremse op for de ting, der udtørrer håret. Og så kan du vælge at sove på silke, som suger mindre fugt end bomuld, der er det dominerende materiale til pudebetræk.

Silke pudebetræk i farven blå

Vi har silke pudebetræk i mange farver, og den blå er en af de mest populære. Det er blandt andet fordi, at blåt går godt sammen med mange andre farver, som fx hvis og beige.

Den blå farve leder tanken hen på havet og på himlen og er dejlig afslappet. Og den blå farve forbindes typisk med ro, harmoni og healing. 

Pubedbetrækket måler 50 x 60 cm. og har et ombuk, der holder hovedpuden på plads.