Content protected by Whocopied.me

Shampoo bar med humle ekstrakt

Shampoo bar er et miljøvenligt valg til din daglige hårpleje. Varenr. 2582279
Shampoo bar med humle ekstrakt
Shampoo bar med humle ekstrakt
Shampoo bar med humle ekstrakt
DKK 96,00
2 på lager

En shampoo bar med kun med 100% naturlige ingredienser.

Denne shampoo bar fra Silmachy er 100% homemade og kun tilsat naturlige ingredienser. Den er nem at bruge og tage med til sport, ferier mv. Den er pakket i genanvendelig papiremballage. Har du aldrig prøvet en shampoo bar, er det nu du skal prøve. 

Shampoo baren er tilsat humle og brændenælde ekstrakt, og er velegnet til alle hårtyper. Humle indeholder nogle aktive forbindelser (såsom bioflavonoider og antioxidanter), som er med til at stimulerer din hårvækst. Brændenælde er rig på mineraler og vitaminer, som nærer håret. Naturlig kaolin ler giver en dejlig hårvask. Kokosolie, inulin og panthenol plejer og blødgår håret. Neutral PH værdi, godt for hår og hud. 

Når du vasker med en shapoo bar gør du først hænder og hår vådt. Gnid baren let mellem dine hænder og herefter massere du blidt shampoo baren mod dit hår og hårbund. Skum op. Skyl ud. Hvis du oplever at det ikke skummer op, kan det være fordi du har brugt stylings produkter og jeg anbefaler, derfor at vaske håret to gange. 

Opbevaring: Af hygiejniske årsager og for at passe bedst muligt på baren, er det vigtigt at du skyller skummet af og opbevarer baren tørt. Brug en pose i bomuld, (se her:  Økologisk bomuldspose til sæbebarer  ), en loofa eller en sæberist (helst med riller eller huller, så overskydende vand kan dryppe af og baren ikke klæber sig fast)  

OBS Denne shampoo bar er også rigtig god som shampoo til skæg. 

70 gram

En shampoo bar svarer ca til 2-3 almindelig flasker med shampoo. Og i en almindelig shampoo flaske, er der op til 75 % vand i!

100% fri for SLS, SLSA, PEG, silikoner, sæbe baser, parabener og andre syntetiske konserveringsmidler, syntetiske dufte og farvestoffer. 

Ingredienser: Sodium cocoyl isethionate, sodium coco-sulfate, cocamidopropyl betaine, cocos nucifera oil, distearoylethyl dimonium chloride, cetearyl alcohol, coco-glucoside, glyceryl oleate, water, kaolin, humulus, lupulus extract, urtica dioica extract, panthenol, lactic acid, potassium sorbate, sodium benzoate, artemisia vulgaris oil.

Også egnet til veganer.