Content protected by Whocopied.me

Shampoo bar med amla ekstrakt

Shampoo baren som er god til den mere følsomme hovedbund. Varenr. 2582602
Shampoo bar med amla ekstrakt
Shampoo bar med amla ekstrakt
Shampoo bar med amla ekstrakt
DKK 96,00
2 på lager

Skøn shampoo bar med amla ekstrakt og lime olie.

Amla er et indisk stikkelsbær, det er en gammel medicinsk plante, som har været brugt til sundhedsfremme i de østlige kulturer. I shampoo baren, hjælper amlaen med til at give dig et stærkere, sundere og mere skinnende hår. Kokos olien i baren er med til at give næring og blødgør dit hår.

Pga lime olien dufter sæbebaren fantastisk frisk af citrus.

Anvendelse: Gør dit hår, hænder og shampoo baren våd. Kør baren fra toppen af dit hoved og til enden af dit hår, gør dette 3-5 gange. Herefter skyller du baren, putter den fx i en bomuldspose. Skum håret op med den sæbe, der er kommet i. Lad det virke et minuts tid og skyld herfeter håret. Baren skal opbevares tørt.

Se vores økologiske bomuldspose her: Økologisk bomuldspose til sæbebarer 

En shampoo bar svarer ca til 2-3 almindelig flasker med shampoo. Og i en almindelig shampoo flaske, er der op til 75 % vand i!

100% fri for SLS, SLSA, PEG, silikoner, sæbe baser, parabener og andre syntetiske konserveringsmidler, syntetiske dufte og farvestoffer.  Her får du en shampoo bar uden parfume og uden sulfat. 

Ingredienser: Sodium cocoyl isethionate, sodium coco-sulfate, cocamidopropyl betaine, cocos nucifera oil, distearoylethyl dimonium chloride, cetearyl alcohol, lactic acid, coco-glucoside, glycerole oleate, water, kaolin, emblica officinalis fruit powder, inulin, panthenol, potassium sorbate, sodium benzoate, cymbopogon flexuosus herb oil, citrus aurantifolia oil.

Vægt 70 gram