Sengesæt i hvid silke

Varenr. 1463795
Sengesæt i hvid silke
DKK 1.787,00
2 på lager

At sove i silke er bredt anerkendt som en sand luksusoplevelse, idet stoffer skaber ren forkælelse for dig og din krop, da silke føles helt utroligt mod huden. Silkesengetøj skaber desuden den helt optimale temperatur, imens du sover, og du kan derfor være sikker på, at du vil sove som en drøm med et eksklusivt silkesengesæt på din seng.

Silke er et naturprodukt, der består af 100 % naturfiber. Silke spindes af den kokon, altså det hylster, som morbærsommerfuglelarver udklækkes i. En silkefiber er den længste fiber, der er skabt af dyr i verden, da denne type fiber kan blive mere end en kilometer lang. Dette giver et unikt slutresultat, når trådene sættes sammen til stof.

De fordele, du får ved at sove i silke er først og fremmest at du simpelthen sover bedre, fordi silken er så behagelig mod din hud. Samtidig så er silke meget sund for din hud  det er naturligt antibakterielt, og det er med til at holde huden sund. Samtidig har silke den egenskab, at det ike suger fugt fra huden, og derfor er det rigtig godt, hvid du skal have den fudle effekt af fx. en god creme.

Et sengesæt i silke består af:

  • Et dynebetræk 140 x 200 cm.
  • Et pudebetræk 60 x 50 cm.

Sættes kan vaskes på 30 grader i vaskemaskine med vaskemiddel, der er egnet til silke.

Mere om silke

Fordi silke er skabt af sommerfuglens hylster, er silkestof i sagens natur meget eksklusivt, hvorfor silke også er et dyrt materiale at sy ud fra. Processen er i denne sammenhæng heller ikke fuldt ud maskinelt automatiseret, som så meget andet produktion af stof, hvilket yderligere indebærer, at mennesker fortsat er centrale i produktionen af silke.

Selv om silke er dyrt, ses det fortsat som et ideelt materiale indenfor både normalt tøj og altså sengetøj. Og der er masser af gode grunde til silkes popularitet. Et af vores produkter i silke, som er overkommeligt i pris, er hovedpudebetræk, som passergodt på huden i ansigtet og på håret.

Silke er ideelt til sengetøj

Når silke fortsat i dag udnyttes til produktionen af silkesengetøj, er det fordi, det skaber sengesæt af højeste kvalitet.

Silke er typisk kendt for sit skinnende og æstetiske udtryk, der ser flot ud i et soveværelse. Det hører med til dette billede, at silke i reglen krøller væsentligt mindre end bomuld. Men det eksklusive materiale har herudover en rigtig god absorberingsevne og isolering, der gør stoffet ideelt til netop sengetøj.

Når vi mennesker sover, vil vi i reglen afgive sved i løbet af en hel nats søvn. Men med sengetøj af silke vil du aldrig have en oplevelse af at være fugtig, da silkestof kan opsuge 30 % væske, uden at føles vådt mod huden. Silke tørrer desuden hurtigere end bomuld, hvilket gør silkesengetøj til et alternativ med stor komfort for alle, der førhen har oplevet udfordringer med nattesved.

Silke har en fremragende isoleringsevne, der afspejler, at stoffet består af animalske fibre - lidt ligesom uld. Din dyne vil derfor føles lækker og behagelig om din krop med sengetøj af silke - uanset om det er varmt eller koldt i soveværelset.

Ønsker du at tage skridtet videre og for alvor skabe perfekte rammer om din søvn, er silkesengetøj derfor valget for dig. Du får ved denne løsning komfort, æstetik og et naturligt materiale, der føles eminent mod din hud igennem hele natten.