ORDEN I TASKEN OG TINGENE

Med en taske organizer får alt sin faste plads, så du altid kan finde nøglerne, pengene eller telefonen. Under billederne kan du se en guide til, hvordan du holder orden i tasken, så du altid kan finde det, du har brug for.

Hvordan holder man orden i sin taske?

Hvis du ærligt kan sige, at du aldrig har oplevet ikke at kunne finde telefonen, når den ringer, rejsekortet, når du skal vise det frem, eller nøglerne når du kommer sent hjem og står i regnvejret låst ude – ja, så kan du egentlig bare springe denne artikel over. For alle andre vil det være en genial idé at læse med, da du her får et godt tip til, hvordan du kan holde orden i din taske!

Slip dyre bøder og dumme situationer

Nogle gør det, at de ugentligt tømmer deres tasker og sorterer alt, der gemmer sig deri – men det tager tid, og det er ærligt talt ikke altid, noget man gider. Jeg vil gerne være med til at hjælpe dig til at undgå en situation, jeg stod i forleden, da jeg tog den røde taske med i stedet for den sorte: Jeg fik en bøde på 750 kr., da buskortet lå i den sorte taske den dag, hvor jeg havde taget den røde med.

Her er løsningen på et hyppigt problem

Jeg hørte først efterfølgende om en taskeorganizer, der kunne have forhindret mig i netop denne situation. Med en taskeorganizer kan man nemt flytte alt indhold over i den taske, man skal bruge, uden at glemme læbestiften, kørekortet eller rejsekortet. Det er en smart lille sag, der er lavet i et stift materiale, der mest af alt minder om filt. Denne organizer kan stå af sig selv og er fyldt med forskellige rum, der har plads til både pung, kalender, læbestift og bind.

Helt konkret fylder du denne organizer i stedet for selve tasken. Organizeren placeres i bunden af tasken og holder styr på alle dine ting, og forhindrer at dine ting flyder rundt og laver et rod.

Udnyt pladsen

Har du en større arbejdstaske, hvor du medbringer computer og ark, så kan du bruge organizeren i kombination. Organizeren har styr på de små elementer, der hurtigt kan blive væk ved at holde dem samlet, men samtidig kan du placere computeren på højkant ved siden af sådan, at du kan medbringe alt det, du har brug for.

Med denne lækre lille sag finder du aldrig mere fladmoste bananer, tyggegummier eller müslibarer, fordi du hele tiden har let oversigt over alt det indhold, du har med.