Natkjole i økologisk uld og silke - grübrun fra Engel

Varenr. 995400
Natkjole i økologisk uld og silke - grübrun fra Engel
DKK 537,00
VÌlg størrelse
PĂĽ lager

Natkjolen her i økologisk uld og silke er til dig, der har sensitiv hud, let sveder eller fryser om natten eller simpelthen bare sætter pris på at mærke blødt og lækkert stof mod din hud. 

Det er ren nydelse at have natkjolen på. Den falder flot og blødt og samtidig hjælper den dig med at holde en behagelig kropstemperatur. Det er blandingen af uld og silke, der hjælper dig med hverken at svede eller at fryse. Blandingen har naturlige temperaturregulerende egenskaber, så det føles varmt, når din krop er kold og svalende, når du har det for varmt.

Hjælp til dig, der har sensitiv hud

Naturmaterialerne uld og silke hjælper, hvis du har tendens til, at din hud bliver irriteret og for eksempel bliver rød eller let får udslæt. 

Silke har naturligt bakteriehæmmende egenskaber, og sammen med den bløde uld hjælper silken også med at holde temperaturen behagelig, så din hud ikke får det for varmt og fugtigt. Det bakteriehæmmende og temperaturregulerende er vigtigt samen, fordi fugt mod huden giver bakterier ideelle betingelser for at udvikle sig og genere din hud - men det sliper du for med silke/uld blandingen.

Og så er natkjolen simpelthen bare vildt behagelig at have på! Så du kan roligt tage den på i rigtig god tid, inden du skal i seng :-)

Materiale:

  • 30 % silke
  • 70 % økologisk uld

Vaskeanvisning:

Materiale med uld og silke skal håndvaskes eller vaskes på uldprogram i vaskemaskinen.

Praktiske løsninger pü daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Sü du kan passe kjolen fra sidste ür. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Müske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger pü de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjĂŚlpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjÌlper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjÌlp.

Vi sĂŚlger ogsĂĽ smarte ting til dig, som er pĂĽ farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i hĂĽndtaske eller rejsekufferten.