Miraclesuit badedragt der slanker - Sanibel

Slanker taljen og maveområdet. Varenr. 652532
Miraclesuit badedragt der slanker - Sanibel
Miraclesuit badedragt der slanker - Sanibel
-23%
DKK 1.297,00
DKK 997,00
Vælg størrelser
På lager

Miraclesuit badedragten har en slankende og camouflerende effekt, der viser din krop fra sin bedste side. Badedragten løfter barmen, strammer maven ind og ballerne op, så du ikke skal bekymre dig om topmaven eller de ekstra kilo.

Miraclesuit siger, at deres badedragter gør dig "10 pund lettere på 10 sekunder". Der er desværre ingen badedragter med indbygget slankekur, men det er rigtigt, at en badedragt med shapewear kan forme din krop på 10 sekunder, så du føler dig godt tilpas ved stranden eller poolen.

Slanker taljen og maveområdet

Modellen her er Sanibel. Den har justerbare stropper og bløde bøjlekopper, der løfter og støtter brystet. Det bløde stof er rynket i den ene side, og det slanker din talje og maveområdet 

Miraclesuit er lavet af et innovativt nyt materiale, der hedder Miratex. Miratex holder tre gange så godt på formerne, fordi det har tre gange så meget spandex i sig som andet stof, man bruger til badetøj. Badedragten løfter og former din krop.

Hvis du vil have en anden farve end sort, så skriv det i kommentarfeltet, eller ring til mig på 21 37 23 78.

 

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.