Miraclesuit

Miraclesuit

De badedragter, Miraclesuit laver, er en helt anden kvalitet end andre badedragter. Så hvis du først prøver en, er det svært at gå tilbage til almindelige badedragter!

Kroppen ser simpelthen bedre ud i en Miraclesuit badedragt - med fladere mave, fremhævet talje og løftet bryst.

Deres slogan siger, at man ser 5 kilo lettere ud på 10 sekunder. Det kan man da bruge til noget!

 

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!
Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.
Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.