Madkasse, der holder maden kold

Varenr. 891602
Madkasse, der holder maden kold
Madkasse, der holder maden kold
DKK 147,00
På lager

Der kan være langt fra, at man putter en frisk madpakke i tasken om morgenen til at bliver halet op af tasken og bliver spist nogle timer senere. Og hvis maden ikke bliver holdt kold i de 4-5 timer, der typisk går, er maden ikke altid så spændende - og sund - at sætte tænderne i.

Hold maden kold i op til 12 timer

Du slipper for lunkne madpakker med en PACKIT køletaske. Det er en blød madkasse, der holder din mad kold i op til 12 timer. Du putter køletasken i fryseren, og her bliver den indbyggede gel, der er syet ind i siderne, kølet ned, så den er klar til at holde maden kold. Tasken er blød og derfor er den nem at folde og passe ned i fx en skoletaske. PACKIT fås i mange størresler, og den mindste vi har svarer til en madkasse. 

Frisk mad på rejsen, i skolen på arbejde eller på skovturen

Med PACKIT kan du have frisk mad med, lige meget hvor du skal hen. Det gør det nememre at spise sundt, når der er frisk mad lige ved hånden. Og på den måde kan du lettere styre uden om hurtige snacks og ekstra kalorier. 

Facts om PACKIT:

  • Den kan holde mad og drikkevarer kolde i op til 12 timer og fungerer på den måde som et minikøleskab.
  • Du lægger den i fryseren, inden du skal bruge den.
  • Det er indbygget gele i siderne og de fungerer som bløde fryselegemer.
  • Den kan vaskes af med en klud og opvaskemiddel
  • Lukkes med lynlås
  • Fri for skadelige stoffer som PVC-, BPA-, bly og phthalat

 

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.