Leggins i økologisk uld og silke - sorte fra Engel

Varenr. 1361651
Leggins i økologisk uld og silke - sorte fra Engel
DKK 309,00
VÌlg størrelser
PĂĽ lager

Leggins er noget af det mest praktiske og behagelige, du kan have på - især, når det er lavet af superblødt stof som disse fra Engel Natur, der er i en blanding med 30 % silke og 70 % økologisk uld.

Hvad kan du bruge dine leggins til?

Leggins er en genial opfindelse, der både kan bruges til at hygge rundt i derhjemme og til, når du skal ud i verden. Derhjemme er de oplagte som hyggebukser, som du kan tage på, når du skal slappe af og de fungerer også rigtig godt som nattøj, fordi blandingen af uld og silke hjælper dig med at holde en behagelig temperatur hele natten.

Når du skal ud af døren, er leggins gode under kjolen, når der er småkoldt og blæsende og de kan også bruges som tætsiddende bukser til en trøje eller skjorte. Endelig, så er leggins gode til træning som fx yoga.

Materialer:

30 % silke og 70 % økologisk uld.

Praktiske løsninger pü daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Sü du kan passe kjolen fra sidste ür. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Müske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger pü de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjĂŚlpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjÌlper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjÌlp.

Vi sĂŚlger ogsĂĽ smarte ting til dig, som er pĂĽ farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i hĂĽndtaske eller rejsekufferten.