Hovepudebetræk i silke - i farven lyserød

Varenr. 1743495
Hovepudebetræk i silke - i farven lyserød
Hovepudebetræk i silke - i farven lyserød
Spar 65,00
DKK 387,00
DKK 322,00
På lager

Sæt stop for rynker og uglet hår

Pudebetræk i ren silke kan hjælpe dig med at undgå rynker og uglet, tørt hår. Silken hjælper med at holde din hud og dit hår fugtigt, fordi det ikke suger på sammen måde som fx bomuld, der er det mest brugte materiale til hovedpudebetræk. 

Særligt rynker i panden og omkring munden kan dæmpes ved at du sover på silke.

Med silke er der samtidig meget lidt gnidningsmodstand, og det betyder, at du ikke vågner med uglet morgenhår.

Hjælp til hudprobemer

Silke hjælper naturligt med at dæmpe antallet af bakterier, og det betyder, at din hud holder sig mere sund, fordi eksem og andre hudproblemer som fx akne ikke kan udvikle sig så effektivt, når du sover med silkebetræk.

Silkebetræk i lyserød

Vi har silkebetræk i mange farver, og her ser du det lyserøde betræk, som passer godt til blandt andet hvidt og blåt sengetøj.

Pudebetrækket kan vaskes i vaskemaskinen på 30 grader og holder sig fint efter vask.

Det måler 50 x 60 sm, og er lukket med en fold i siden, der holder hovedpuden godt på plads.

Betrækket er syet i silke, der er 19 momme. - Momme er et mål, der bruges for, hvor god kvalitet silken er - det fortæller hvilken vlægt, silken har. 19 momme er en tung og rigtig god kvalitet. Og det er også et must, når du skal ligge med dit hovede på silken og nyde godt af de gode egenskaber, som stoffet har.

Du kan få en sovemaske, med, der passer til farven på hovedpudebetrækket. De er også oplagte som værtindegave eller en venindegave.