HJÆLP TIL FØDDER

Her er der hjælp til fødder, der skal have det så godt som muligt. Man kan have mange forskellige problemer med fødderne, men de to mest typiske er ømhed og surt lugtende fødder og der er masser af gode råd og produkter, der kan hjælpe dig. Det kan du læse om i bunden af siden under produkterne.

Hjælp til fødder

Når du har ondt i fødderne efter en lang dag på sightseeing i Rom eller blot en grå dag på kontoret, så kan du her finde nogle genveje til at genfinde dine bløde fødder, der er fri for smerter eller lugte.

Man kan have mange forskellige problemer med fødderne, men de to mest typiske er ømhed og surt lugtende fødder. Begge er problemer, der er meget typiske og vanlige, så derfor findes der naturligvis også en bred vifte af gode råd og produkter, der kan hjælpe dig.

Forstå din tå

Sure tæer er helt normalt og helt vildt irriterende. Hvis du ofte oplever at komme hjem med sure tæer, så kan det være fordi du producerer mere sved end gennemsnittet, og det er helt normalt. Hvis du går i sko, der er lavet af syntetiske materialer i modsætning til sko i læder eller ruskind, så kan du typisk opleve, at du hurtigere sveder i skoene og at fødderne derfor overtager lugten, der holdes inde.

Sunde fødder lugter også

Ca. 40 % af os er indimellem generet af at have sure tæer. Måske kan vejret være ubelejligt og dermed skabe yderligere fugtighed, du har fået alt for tætte strømper på eller også er det en hed sommerdag, hvor du glemte at tage sandaler på. Sure tæer er faktisk bare et tegn på, at dine fødder fungerer optimalt - de giver dig blot et tegn på, at de vil slippes fri og have luft.

Naturlige tips mod sure tæer

Der findes enkle midler, der faktisk er helt naturlige, som kan hjælpe dine sure tæer. Har du ofte sure tæer, kan det faktisk være en investering værd, at købe et par bambusstrømper eller en sål, der hjælper mod sure tæer. Selvom det lyder for nemt, vil du helt sikkert opleve, at der går meget længere imellem, at du får sure tæer, hvis du gør brug af et par enkle husråd.

Hvis du gerne vil finde ud af, hvordan du uden at bruge penge kan forhindre sure tæer, så kan du for eksempel læse med her.