GØR DET LET, NÅR DU REJSER

Husk det hele og lad det fylde så lidt som muligt, når du rejser.

Tips til hverdagslykke, når du er på farten

Hverdagslykke er et begreb, der emmer af glæde og gode tider. Hverdagslykke er ikke nødvendigvis så nem at finde, og derfor kan det være, at du skal have et skub i den rigtige retning. I dag befinder vi os jo i en tid, hvor teknologien næsten ikke har nogle udfordringer, og derfor kan vi lave produkter, der kan hjælpe os på alle mulige måder. I dag finder du produkter, der gør, at du nærmest aldrig skal spilde tid på ting, der generer dig – hvor skønt! Hvis du vil have tips til hvilke produkter, der kan give dig en god dag, så læs med under billederne.

Tips til lykkestunder i hverdagen

Du kan give hverdagslykken et skub i den rigtige retning ved at styre uden om de ting, der irriterer dig dag efter dag. Og ved at tilføje lidt forkælelse som giver dig luksusttid - selv om det måske bare er nogle få minutter her og der.

Kan du heller ikke finde nøglerne i tasken?

Når den bløde lædertaske ser helt fantastisk ud, når den hænger på skulderen, så tænker de færreste over, at denne taske falder sammen, når du sætter den fra dig. De fleste kender situationen: Du kan ikke finde nøglerne, læbestiften eller pungen, og panikken sniger sig nærmest ind på dig. Du kan for eksempel med et fantastisk produkt som en taske-organizer lette disse situationer ved at have en form for ”afstiver” i tasken, der samtidig gør det nemt for dig at finde akkurat det, du søger.

Har du en lang dag foran dig?

Har du en lang dag på arbejde foran dig, så er det meget lidt, der skal til for at lette lidt på humøret. Skal du for eksempel sidde til møde i et par timer, og derefter tilbringe en lang dag på kontoret? Det er altid godt at have lidt at slubre eller spise, når man skal være væk i lang tid ad gangen. I længden bliver det dyrt at købe kaffe på vejen til arbejdet, så derfor kan du vælge at stå 5 min. tidligere op og brygge dig en skøn kop hjemmelavet kaffe til at tage med.

Det er ikke optimalt at have kaffen med i tasken, og derfor kan du vælge at anskaffe dig et godt termokrus, der kan holde din kaffe lækker og varm, og som samtidig ikke spilder. Der findes et lækkert Contigo termokrus, der har et såkaldt autoseal, der gør, at kruset automatisk lukker og dermed ikke spilder i din taske. Den her Contigo termokop har vundet flere fornemme priser, netop fordi den gør sit arbejde til perfektion.