Fnugfjerner - slip for fnug på dit tøj

Væk med fnug fra tøjet. Få det til at se nyt ud igen. Varenr. 647164
Fnugfjerner - slip for fnug på dit tøj
Spar 20,00
DKK 67,00
DKK 47,00
På lager

Fjern fnug fra dit tøj

Denne lille fikse tøjshaver sørger for at fjerne fnug fra dit tøj, og at tøjet holdes fri for fnuller og de små irriterende kugler, der let kommer af friktion på eksempelvis uldmaterialer. Dette får tøjet til at se slidt og gammelt ud, uden at det rent faktisk er det. 

Tøjshaveren frisker dine tekstiler op! Den virker også fint på sofaen, hvis den er blevet lidt slidt og skal have en hurtig make-over.

Fnullerskæreren bruger to styk AA batterier. De medfølger ikke. 

Tøjshaveren er i hvid og blå plast. 

Relaterede produkter

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.