Dyner, der hjælper mod natttesved og allergi

Materialet bambus er relativt nyt som fyld i dyner. Bambusdynerne sælger godt, og det skyldes, at de fungerer om temperaturregulerende allergidyner, der kan sikre dig god søvn mange år frem i tiden.

Hvorfor skal du vælge en bambusdyne?

Med en kvalitets bambusdyne i din seng får du en dyne med masser af gode egenskaber, der kan være emd til at giove dig eller dit barn en bedre søvn hver nat. Du får en blød, temperaturregulerende og allergivenlig dyne med længere holdbarhed takket være en stærk struktur i bambusfiberen, som fyldes i dynen.

Bambus er i denne forbindelse et fantastisk produkt, også hvis du ser på planten fra et miljøperspektiv. Bambusstof er nemlig både biologisk nedbrydeligt og allergivenligt. Det absorberer desuden mere CO2 og producerer 35 % mere ilt end det samme område beplantet med træer.

Bambus vokser herudover exceptionelt hurtigt og klarer sig udelukkende med naturligt nedbør. Det er derfor meget anderledes at dyrke end bomuld, der kræver kunstvanding. Bambus fornyer også sig selv efter høst, hvilket betyder, at der ikke er behov for at genplante, og så kan det også nævnes, at udbyttet fra bambus er ti gange større.

Disse ting udgør tilsammen, at bambus er en fuldt bæredygtig afgrøde, som efterlader dig med god samvittighed, og som skaber et spændende materiale til dyner.

Egenskaber ved en dyne i bambus

Udover at bambus er en særdeles god løsning i forhold til miljø, har dyner med bambus mange gode egenskaber, der sikrer din søvn. Der kan eksempelvis nævnes de fem følgende: 

  1. Bambusdyner regulerer din kropstemperatur hele året. Dynen føles kølig til sommer og lun til vinter.
  2. Bambusdyner hjælper mod nattesved. Bambus suger fugt meget bedre end bomuld og uden at optage svedlugt.
  3. Bambus er antibakterielt. Dette hjælper dig mod, at der bliver udviklet bakterier, som kan genere din krop under søvn.
  4. Bambus er miljøvenligt. Dyrkning af bambus belaster ikke miljøet på samme måde som bomuld.
  5. Komfort: Bambusdyner er bløde og behagelige at sove i.

Med bambusdyner har du derfor at gøre med et spændende alternativ til dundyner, der fortsat giver dig den samme behagelige komfort, og med en lang række egenskaber, som er påkrævet for optimal søvn. Du vil opleve, at du bliver støttet til den bedst mulige søvn med en ideel temperatur og god behagelig komfort med denne dyne fra faktiskpraktisk.dk.