Contigo - termokrus og drikkedunk

Thermokruset Contigo West Loop er lige så kendt i USA, som Bodum termokopperne er i Danmark. Contigo er mange gange kåret som bedst i test og har fået udemærkelser blandt andet fra Business Week.

Ud over thermokopperne er Contigo blandt andet kendt for sine drikkeflasker, der har den såkaldte AUTOSPOUT® teknologi, der beskytter mod snavs og gør det let at drikke af den. Produkterne fra Contigo har det til fælles, at de er lette at drikke af samtidig med at de er helt drypfrie, og derfor kan ligge løst i tasken eller ligge fremme på bilsædet, uden at spilde.

En drikkeflaske, der bliver brugt

Ashland drikkedunken kan klikkes fast på fx en taske med carabine hagen i toppen. - Det gør den praktisk og hjælper med til, at man får drukket mere vand i løbet af dagen.

Drikketuden på plasken er blød og nem at drikke af, og dunken kan gå i opvaskemaskinen. Nogle af de andre fordele, du får, er:

  • AUTOSPOUT® teknologien, der beskytter mod snavs og gør det let at drikke af flasken.
  • Flasken kan bruges emd kun enhånd, fordi du trykekr den åben med en knap.
  • Den er spildfri, nrå den er lukket.
  • Den er fri for giftstoffer som BPA
  • Den rummer hele 720 ml.

Tørstig - i bilen, på gåturen eller på kontoret?

Både termokruset og drikkeflasken fra Contigo er lavet, så de passer i stort set alle bilers kopholdere. De passer også til kopholdere på klap- og barnevogne og de slutter helt tæt, så de kan ligge i tasken på gåturen. Endelig er de designet flot og strømlinet, så du sagtens kan tage dem med på arbedje. Prøv selv at lægge mærke til, hvor tit, de dukker op til arrangementer som konferencer og store møder.

 

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.