Contigo termokrus

Contigo West Loop termokop er i rustfrit stål og har dobbelte vakuumvægge, som holder drikken varm i op til 4 timer og kold i op til 12 timer. Det er den mest solgte termokop i USA og den har vundet mange priser for design og fuktion.

Termokopper fra Contigo

Hos FaktiskPraktisk sætter jeg en ære i altid at sælge de produkter, jeg mener, er de bedste på markedet. Dette mener jeg, termokopperne fra Contigo er – og det er vi ikke ene om at mene, da Contigos termokopper har vundet flere priser og blandt andet har modtaget en pris for deres unikke og tidsløse design af Business Week. Hos FaktiskPraktisk er jeg stolt over at forhandle disse termokopper, og jeg ved, at de vækker stor glæde hos mine kunder.

Uundværlige termokopper

Det kan være både rart og nødvendigt at have kaffe med i bussen en kold mandag morgen, at have te med på en gåtur i skoven eller at have varm kakao med, mens man kigger på, at børnene skøjter rundt på skøjtebanen en kold december-eftermiddag. Til dette formål er termokopperne fra Contigo optimale, da de kan holde varme drikke varme i op til fire timer. En termokop eller et termokrus er også anvendeligt, hvis du har behov for at opbevare kølige drikke, for de kan holde kølige drikke kolde i op til 12 timer. Termokopperne fra Contigo er uundværlige, for de har begge funktioner, hvilket ikke gør sig gældende for alle termokopper på markedet.

Tætte og selvlukkende termokrus

Termokopperne er af god kvalitet og er selvlukkende. Dette betyder, at du altid kan stole på, at de holder tæt, og at du derfor ikke risikerer, at der løber kaffe eller lignende ud i tasken, i bilen eller på bordet. Dette betyder, at du kan opbevare termokoppen, hvor du vil, og som du vil. Den selvlukkende funktion betyder desuden, at du ikke spilder, når du drikker af termokoppen.

Flot og moderne design

Termokopperne har et moderne og tidsløst udtryk, som gør, at de kan bruges i mange år fremover og gang på gang. Termokopperne er godt isolerede, så du ikke brænder fingrene og har desuden et greb og en form, der gør dem nemme og behagelige at holde ved. 

Du kan se mere om vores produkter fra Contigo her.