Contigo - det mest solgte termokrus i USA

Contigo er den mest solgte termokop i USA, og den har modtaget mange priser. Den kan ligge løst i tasken, uden dine ting bliver våde. Varenr. 652712
Contigo - det mest solgte termokrus i USA
Contigo - det mest solgte termokrus i USA
Contigo - det mest solgte termokrus i USA
Contigo - det mest solgte termokrus i USA
Contigo - det mest solgte termokrus i USA
DKK 297,00
Vælg farve
På lager

Contigo West Loop to go termokrus er den første termokop i verden med Autoseal teknologi. Det betyder, at koppen er selvlukkende, og at den ikke spilder.

Derfor kan du opbevare Contigo termokruset i en taske eller have det liggende på et bilsæde, uden at det du drikker drypper ud og gør dine ting våde. Det gør det meget nemt at have den varme te eller kaffe med i bilen eller bussen. Og er du på tur med små børn, skal du ikke bekymre dig for, om du kan komme til at spilde noget varmt på dem. 

Termokoppen holder teen helt varm i 4 timer

Contigo West Loop termokop er i rustfrit stål og har dobbelte vakuumvægge, som holder drikken varm i op til 4 timer og kold i op til 12 timer. Begge dele er fantastisk til lange bilture, en tur på stranden eller til noget koldt at drikke i haven en varm sommerdag.

Contigo Termokrus passer de fleste kopholdere i biler og på klapvogne, og det er behageligt at drikke af den bløde drikketud. Contigo West Loop termokop har vundet flere priser og blev kåret til bedst designede produkt af det anerkendte amerikanske magasin, Business Week. Termokruset er populært både i arbejdssammenhæng og til fritidsaktiviteter, og det er de samme egenskaber, der er vigtige i begge sammenhænge: Det lukker helt tæt, så man ikke risikerer at spilde, og det holder det man drikker varmt eller koldt meget længe.

Contigo koppen er let at gøre ren og passer fint i opvaskemaskinen. Den rummer 470 ml.

Contigo er spansk og betyder ”med dig”. Og koppen kan komme med overalt.

Hvad betyder Contigo?

Contigo er spansk og betyder ”med dig”. Og koppen kan komme med overalt.

Mange bruger dem til vandreture, både fordi den holder så længe på varme/kulde go fordi den er nem lige at lægge i rygsækken, fordi man ikke skal bekymres sig om, om den spilder på de andre ting, man har med.

Du kan læse en anmeldelse af Contigo koppen her i Grejguide.dk 

Du kan få koppen i:

  • Stål
  • Mat sort
  • Himbær
  • Mat blå 
Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!
Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.
Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.