Blød hvid top med blonde

Varenr. 1329080
Blød hvid  top med blonde
DKK 147,00
Vælg størrelser
På lager

Blød og elegant hvid top med blonde 

Læker og blød top produceret i materialet modal, som er udvundet af cellulosefibre fra bøgetræer. Modal er et super blødt og elastisk materiale, som indeholder antibakterielle egenskaber, der opsuger væske og sved bedre end bomuld, og så krymper det ikke. 

Den flotte og velsiddende top fra Blackspade kan bruges under skjorter, bluser, kjoler og t-shirts – eller som en fin sommertop. Du vil hurtigt opdage, at det lækre materiale er blødt og behagelig mod huden, og at toppen holder sin pasform og kvalitet længe. Toppen er et godt og bæredygtigt køb i gode materialer til en fornuftig pris.

Blondetop fra Blackspade i modal

Modal er et mindre kendt materiale, som har mange gode egenskaber. Modal blev opfundet i Japan i 1951, hvor man fandt ud af at lave stoffet af cellulosefibrene fra bøgetræer.

Det har en antibakteriel effekt, hvilket gør det velegnet til undertøj, sportstøj og yogatøj. Køber du undertøj lavet i modal, er du sikker på et langtidsholdbart køb: Modal er utroligt slidstærkt, holder godt på farven vask efter vask, og det krymper ikke. De produkter, vi har fra Blackspade i modal er ØKO-TEX certificeret og testet for skadelige stoffer.

Nogle af de særlige egenskaber ved Modal er, at det ikke krymper i vask, at det holder rigtig godt på både farve og pasform og at det er godt til at suge fugt fra huden. Det er netop de egenskaber, der gør modal materialet til et godt valg til undertøj, som skal blive ved med at sidde pænt på kroppen, holde på farverne, så det ikke ser "forvasket" ud og kunne opsuge sved fra huden, uden at det føles vådt. 

Toppen er lavet af:
94% modal
6% elastan  

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.