Bambussengetøj i Soft Grey

Varenr. 1434374
Bambussengetøj i Soft Grey
DKK 697,00
På lager

Bambus Sengesæt i Soft Grey

Lækkert bambus viskose sengesæt i en blød og lækker sart lys grå farve. Sengesættet er lavet i det bæredygtige materiale bambus viskose og er et eksklusivt og lækkert sæt, der især elskes af allergikere og dem som har tendens til nattesved. Sengesættet er utroligt behageligt mod huden. Det er meget åndbart og hjælper med at regulere kropstemperaturen, så nattesøvnen bliver dybere og mere afslappet

Sengesættet består af

  •  1 dynebetræk
  •  1 pudebetræk

Mål

  • Dynebetræk: 140 x 200 cm
  • Pudebetræk: 60 x 63 cm

Farve – Soft Grey

Farven er lys, blød grå og er helt naturligt gennemfarvet og har en silkeagtig glans, så den har samme skær som en grå perle. Farven hedder Soft Grey og den er både klassisk og meget eksklusiv at se på,- og det er ikke nødvendigt med et sengetæppe. Den lyse sarte grå nuance passer til alle andre farver, fordi det er en meget naturlig farve, der er dæmpet og virker rolig. Den er meget smuk til både farvede og hvide vægge samt vil den passe naturligt ind i dit nuværende interiør. Den lyse grå farve er især meget smuk til træ og andre naturmaterialer, sten og klinker.

Facon

Faconen på dette eksklusive sengesæt i Soft Grey er enkel og klassisk. Der er en indvendig skjult fold i hovedpudebetrækket, der holder puden på plads og lukningen på dynebetrækket er helt i samme ånd med en fin knap og løkke. Faconen er både klassisk og romantisk på en moderne måde.

Materialer

Sengesættet i lys grå er lavet i 100 % ren bambusstof, som er et meget glat, blødt og åndbart materiale. Det er mere eksklusive materialer og alle kan bruge dem. Især vil allergikere og dem med tendens til at få det for varmt om natten, elske dette sæt. Det er så let i materialerne og overfladen er silkeagtig, så det ikke klister til huden. Det gælder også for de som har en mere sart hud med let tendens til at få eksem – de vil elske dette meget behagelige sengesæt. Sammenligner vi bambus viskose med bomuld, vinder bambus viskose klart. Her er materialerne langt mere transporterende og åndbare end almindeligt bomuldsstof. På grund af de meget åndbare og lette materialer, er dette sæt også helt perfekt til kvinder i overgangsalderen samt til særligt sensitive børn og voksne.

100 % bambusstof

Trådtælling 300

Sengesættet i Soft Grey er meget blødt og selv efter mange vaske, bevares denne blødhed og lethed. Du kommer virkelig til at elske dette sæt af ren luksus. Dette er et luksus sengesæt til allergikere, dem med nattesved eller os som bare vil have en lidt bedre kvalitet. Det er også en fantastisk værtindegave til kvinden/manden der fortjener lidt luksus i hverdagen.

Når du køber det, sendes sengesættet gratis til den pakkeshop, der er nærmest på dig. Du har 100 dages returret hos Faktiskpraktisk.