Content protected by Whocopied.me

Bambus håndklæder

Bambus håndklæder er både luksushåndklæder til badeværelset og noget af det bedste vinterbadning udstyr, du kan ønske dig. Håndklæder i bambus er meget bløde og samtidig tørrer de hurtigt.

Hvad er bambus håndklæder?

Bambus håndklæder er lækre bløde håndklæder, som føles helt fantastisk mod din hud. De er nogle af de bedste og mest luksusagtige håndklæder, du kan bruge til såvel badeværelset som badeturen ved stranden eller ved poolen.

Samtidig med, at de føles meget behagelige mod huden og pynter på badeværelset, så er bambus håndklæder en genvej til at have bløde håndklæder uden tørretumbler. De holder sig nemlig helt naturligt bløde vask efter vask.

Hvad er de bedste håndklæder til vinterbadning?

Bambus håndklæder er gennem de seneste år blevet meget populære blandt vinterbadere i Danmark. En af grundene til det er, at håndklæder til vinterbadning skal holde godt på varmen og føles tørre mod huden, selv når de har suget vand efter badeturen. Det gør bambus, fordi fugten fordeler sig bedre end i for eksempel bomuldshåndklæder. 

Vinterbadning er blomstret op over hele Danmark, og det skyldes blandt andet, at vinterbadning er godt mod depression, lige som vinterbadning og væggtab også bliver koblet sammen. Og spørger du en vinterbader om tips, så er det håndklæde, du vælger til vinterbadning afgørende. Det gælder ikke mindst dit håndklæde til håret, hvis du har haft hovedet helt under det kolde vand!

Det perfekte håndklæde til håret

Hvis du har langt hår, så kender du godt fornemmelsen af kolde, våde håndklæder mod din ryg, kort efter, at du har taget et håndklæde om håret. Sådan føles det ikke med bambushåndklæder, for de er bedre til at transportere fugten væk og spreden den end håndklæder i andre materialer. Det er med til at gøre bambus til det bedste håndklæde til håret.

De bedste håndklæder i god kvalitet skal tørre hurtigt og føles behageligt mod din hud og dit hår. Det lever bambushåndklæderne helt op til, og derfor er de populære som spa håndklæder såvel som hverdsagshåndklæder, der sørger for lidt luksus.

Brug dit bambushåndklæde som et tæppe

De bambushåndklæder, vi sælger på Faktiskpraktisk, er meget velegnede som tæpper. Og her sælger vi især mange til sommerhuse og børneværelser.

Håndklæderne måler ca. 100 x 170 cm., så de passer godt til sofaen eller til børnesengen.

En af grundene til, at de er populære som tæpper, er, at bambus naturligt hjælper med at regulere kropstemperaturen: Når det er koldt, føles de et par grader varmere, og når det varmt, føles de kølige. Samtidig holder bambus antallet af bakterier og husstøvmider nede, så det er også en god ide med bambus, hvis der er allergi i familien eller i vennekredsen.