Bambus Sengesæt i Natural White

Varenr. 1435697
Bambus Sengesæt i Natural White
DKK 697,00
På lager

Blødt og lækkert bambus viskose sengesæt i en smuk og sart hvid farve, Natural White. Det luksuriøse bløde sengesæt er lavet en det bæredygtige materiale, Bambus Viskose. Sengesættet er meget blødt og let og samtidig glat. Materialet Bambus Viskose er særdeleles åndbart og virker temperaturregulerende. Har du tendens til nattesved, er allergiker eller bare sensitiv, så vil du elske dette vidunderlige sengesæt.

 Sengesættet består af  

  • 1 dynebetræk    
  • 1 pudebetræk

 Mål

  • Dynebetræk: 140 x 200 cm
  • Pudebetræk: 60 x 63 cm

 Farve – Natural White

 Natural White er en knækket blød hvid, som er naturlig dæmpet, romantisk og sart. En almindelig hvid kan virke ”kold” hvor en naturlig hvid er mere blød og varm. Den hvide farve er gennemfarvet hvid med en silkeagtig fin glans. Den Naturlige hvide farve passer perfekt til det smukke design og de luksuriøse materialer.

Facon

Faconen på dette luksuriøse sengesæt i Natural White er meget enkel og klassisk. Der er en diskret indvendig fold i hovedpudebetrækket, der sørger for at betrækket sidder hvor det skal også efter en god nats søvn. Den fine lukningen på dynebetrækket er helt i samme ånd med en lille fin knap og en løkke. Med de fine afrundede hjørner er faconen er både klassisk og romantisk på en moderne måde.

 Materialer

Sengesættet i Natural White er i 100 % ren bambusstof. Et materiale som særligt sensitive, allergikere, folk med tendens til nattesved vil elske. Det er et meget glat, blødt og åndbart materiale, som føles utroligt behageligt mod huden. Stoffet er kendt for sin store åndbarhed og dets evne til at regulere kropstemperaturen så du får en langt bedre nattesøvn. Den silkeagtige og bløde overflade føles fantastisk mod huden. Man kan sammenligne bambus viskose med almindeligt bomuld og her er Bambus Viskose en helt klar vinder. De lette materialer, blødheden selv efter mange vaske, åndbarheden og den silkeagtige fornemmelse er det helt perfekte materiale til sengetøj. Dette luksus sengesæt er elsket også af kvinder i overgangsalderen samt til særligt sensitive børn og voksne. 

  • 100 % bambusstof
  • Trådtælling 300

Selv efter mange vaske, er dette lækre sengesæt stadigvæk blødt og silkeagtig. De meget holdbare materialer bevarer elasticiteten og blødheden selv efter mange vaske. Når du først har prøvet at sove i luksus,- vil du ikke sove med andet. Det smukke sengesæt i Natural White er også den perfekte værtindegave til kvinden/manden der fortjener lidt ekstra luksus i hverdagen.