Bambus dyne der hjælper mod nattesved

Varenr. 935249
Bambus dyne der hjælper mod nattesved
DKK 1.277,00
På lager

Blød dyne, der hjælper dig mod nattesved, allergi og eksem

En bambusdyne hjælper dig med at sove godt, så du har kræfter og overskud til at få en god dag. 

Dyner i bambus er geniale, og især hvis du har tendens til at blive varm og svede om natten. Bambus er naturligt thermo-regulerende, så det hjælper din krop med at have en behagelig temperatur: Det føles 2-3 grader koldere, når det er varmt og dejlig lunt, når der er koldt.

Bambus suger og transportere samtidig fugt væk, så du ikke kommer til at sove med en fugtig eller klam dyne.

Nej til bakterier og husstøvmider

Bambus passer godt på din krop, på den måde, at det er 100 % økologisk og naturligt holder antallet af bakterier og husstøvmider nede - det hjælper, hvis du som halvdelen af alle danskere har tendens til allergi og eksem.

Et af de steder, der er flest allergifremkaldende husstøvmider er typisk i sengen, og her hjælper en bambusdyne meget effektivt med at holde antallet nede. Et andet godt produkt, der holder husstøvmiderne væk fra din krop er vores madrasbeskytter i bambus.

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.