Shapewear badedragter

Få en badedragt der holder maven inde og former din krop. Er du på udkig efter badetøj, der slanker og toner din krop, camouflerer maven og løfter brysterne, er shapewear badedragter fra Miraclesuit de bedste, når det gælder om at vise din krop fra sin bedste side. De effektive badedragter har en fantastisk pasform, der tryller med din silhuet, så du kan føle dig godt tilpas på stranden og ved poolen.

Miraclesuit - brystløft, flad mave og markeret talje med det samme

De badedragter, Miraclesuit laver, er en helt anden kvalitet end andre badedragter. De kan virkelig trylle med dit udseende og en af grundene til, at de virker så godt er, at Miraclesuit er lavet et stof, der er meget lycra og spandex i.

Stoffet hedder Miratex og det støtter, slanker og former uanset hvilken størrelse, man har. Stoffet, der er opfundet af Miraclesuit, er tre gange så støttende som andet stof, man laver badetøj af. Miratex er helt bestemt en del af hemmeligheden bag den succes, Miraclesuit har. Miratex tørrer iøvrigt samtidig hurtigt, efter du har været en tur i vandet.

5 kilo slankere på 10 sekunder

Miraclesuit badetøj er lavet for at hjælpe dig til at se slankere ud og vise din krop fra sin bedste side. Deres slogan er, at badedragterne gør dig 10 pund slankere på 10 sekunder. Det er 5 kilo der bare ved at tage en badedragt på. -  Det lyder meget markedsføringsagtigt, men jeg har prøvet det, og jeg så med det samme, at min mave blev mere flad og taljen til at få øje på! Og så har badedragterne nogel flotte klassiske og feminine udskæringer.

Miraclesuit badedragterne har en indbygget bh, der giver god støtte til brysterne og løfter dem. Samtidig hjælper pasformen og stoffet med at gøre maven flad, så taljen bliver mere tydelig. Draperingerne i stoffet fremhæver kurverne og trækker øjet væk fra de områder, vi gerne vil dæmpe - fx fra "håndtag" i siden.

Badedragten fungerer også godt som en sommertop sammen med et par shorts eller en nederdel.

To modeller – Sanibel og Oceanus

I Faktiskpraktisk har jeg valgt at sælge de to mest populære modeller fra Miraclesuit. Det er den klassiske model Sanibel, der har en diskret slankende drapering under venstre bryst. Modellen har smalle stropper, som kan indstilles på ryggen.

Den anden model hedder Oceanus og den har brede stropper og en lidt dybere ryg. Den er også draperet i venstra side og så har den indbyggede bløde bøjler til at støtte brystet.

Jeg har begge modeller i sort, og vil du have mønster eller en anden størrelse eller farve, så skriv eller ring til mig, så skaffer jeg det, du ønsker.

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.