Badedragt der slanker - Miraclesuit Oceanus

Mottoet for Miraclesuit er, at deres badedragter gør dig "10 pund lettere på 10 sekunder". 
Badedragt der slanker - Miraclesuit Oceanus
Badedragt der slanker - Miraclesuit Oceanus
-23%
DKK 1.297,00
DKK 997,00
Vælg størrelser
På lager

Den slankende badedragt fra Miraclesuit viser din krop fra sin bedste side. Den løfter brystet, slanker taljen og strammer ballerne op – samtidig er den behagelig at have på. 

Mottoet for Miraclesuit er, at deres badedragter gør dig "10 pund lettere på 10 sekunder". Der findes naturligvis ingen badedragt, som gør dig tynd, men en badedragt med shapewear effekt kan forme din krop, så du ser slankere ud, når du skal nyde det ved poolen eller på stranden.

Oceanus badedragten slanker, løfter og former din krop

Modellen Oceanus er topsælgeren. Den har en dyb udringning i ryggen og bløde skåle, der løfter dit bryst. 

Miraclesuit badedragter er lavet af et nyt materiale, der hedder Miratex. Miratex holder tre gange så godt på formerne, fordi det har tre gange så meget spandex i sig, end man ellers bruger til badetøj. 

Badedragten kommer som standard i sort. Hvis du vil have en anden farve, så skriv det i kommentarfeltet, eller ring til mig på 21 37 23 78.

Her kan du se før- og efterbilleder af kvinder, der tager en Miraclesuit badedragt på:

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.