Baby sengetøj i økologisk bambus

Varenr. 873526
Baby sengetøj i økologisk bambus
DKK 497,00
2 på lager

Hjælp baby med at sove godt uden at svede eller at få eksem

Bambus sengetøj kan bidrage til den gode nattesøvn. Små børn har svært ved at regulere deres kropstemperatur, og her er sengetøj af bambus den største hjælp, du kan give en baby eller et lille barn.

Sengetøjet her er i 100 % økologisk bambus, og det hjælper med at regulere temperaturen. Bambus er termoregulerende, køligt om sommeren og varmt om vinteren. Termokontrollen i bambus holder dit barn op til tre grader varmere i koldt vejr, sammenlignet med bomuld, så du er sikker på, at dit barn ikke fryser under nattesøvnen. Samtidig suger det sved tre gange mere effektivt end bomuld og transporterer hurtigt fugten væk fra kroppen.

Sengetøjet i bambus er også antibakterielt, så det naturligt holder væksten af bakterier nede. Det er med til at forebygge irriteret hud og eksem, som små børn ofte plages af, fordi de har følsom hud og ikke kan regulere deres kropstemperatur så godt det første år af deres liv.

Fakta:

Farve: Klassisk hvid

Størrelse dynebetræk: 70x100cm

Størrelse pudebetræk: 40x45cm 

Gode grunde til at vælge bambus til baby

Det bambus sengetøj, vi har, har en enestående kvalitet, som blandt andet skyldes en særlig vævning, beregnet til sengetøj. Det er meget blødt og samtidig sikkert for huden, fordi det er dyrket økologisk og alle farvestoffer, der bliver brugt, er EU-godkendt og samtidig Øko-Tex certificeret.

Her er nogle af grundene til, at dit lille barn vil sove bedst med bambus:

  • 300 i trådtæthed, men stoffet føles blødere end bomuld med en trådtæthed på 1000
  • 100 % bambus viskose fiber
  • Dyrket naturligt, fri for pesticider og kunstgødning
  • Silkeblød og 3 gange mere absorberende end bomuld – det er fantastisk, hvis man har det varmt
  • Naturligt antistatisk 
  • Det holder sig blødt vask efter vask efter vask

Du kan se vores lagener til baby og juniorsenge her.

Skru ned for allergi og eksem med bambus sengetøj

Mange babyer og småbørn udvikler allergi, der forværres om natten. Og det skyldes ofte en reaktion på bomulds-polyester sengetøj. 

En nylig rapport om allergi í hjemmet viser, at 58,9% af indendørs allergikere oplever, at deres symptomer bliver værre i soveværelset. Forfatterne antyder, at det skyldes støvmider i sengen og skriver, at "den gennemsnitlige seng har 2 millioner støvmider".

Men hvad skal man gøre?

Det er heldigvis nemt at gøre noget for at skrue ned for allergien: Brug 100 % bambus sengetøj og sørg for at vaske dit sengetøj på 60 grader.

Bambus sengetøj er super blødt og vores økologiske sengetøj opfylder Øko-Tex standard 100 produktklasse 1 til babyartikler, som er de højeste krav, der stilles til økologiske produkter. Det forebygger væksten af svampe, samtidig med at de naturlige anti-mikrobielle egenskaber ved bambus betyder, at der ikke vokser bakterier på det. 

Baby sengetøj i bambus har en beroligende virkning på irriteret hud, som eksempelvis er plaget af eksem. Ud over at berolige huden afhjælper det også vejrtrækningsproblemer at sove i bambus sengetøj. Derfor er det et ideelt valg, hvis dit lille barn lider af astma eller andre luftvejsgener.

Bambus er meget resistent mod støvmider og derfor er det ideelt til personer med tendens til allergi og astma.

Friskt og miljøvenligt baby sengetøj i bambus

Hos Faktiskpraktisk.dk vægter vi kvalitet højt. Det gælder naturligvis også vores bambus sengetøj til baby. Og når dit barn sover godt, sover du også godt.

Sengetøjet har en antistatisk effekt, så det ikke klistrer til din babys krop under søvnen. Det føles i stedet let mod huden, så dit lille barns hud kan ånde frit.

Den fintvævede kvalitet føles silkeblød mod babyhuden, selvom det optager fugt og sved 3 gange bedre end bomuld. For på trods af at bambus sengetøjet absorberer sved, er det ikke på samme måde tilfældet med de lugtgener, som hurtigt kan opstå i sengetøjet. Det betyder, at bambus sengetøj føles friskere i længere tid.

Sengetøjet i bambus er desuden produceret ud fra bæredygtige principper. Bambus er en råvare fra de tropiske områder i Asien og er meget skånsom mod miljøet. Græssorten er ikke dyrket med hjælp fra pesticider og anden kunstig gødning, ligesom kunstig vanding heller ikke er nødvendigt. Bambus vokser på reneste vis – helt uden at ødelægge rødderne og jordbundsforholdene.